Når et måltid sammensættes og smagssanserne skal på opdagelse, er det vigtigt, at de forskellige råvare er af højeste kvalitet, og den gode samvittighed giver en ekstra nuance til smagsoplevelsen.
Vi har valgt, at fokusere på den gamle sortbroget landrace gris i vores produktion, da kødet fra denne race, er saftigt, kraftfuldt og mørt, og fordi vi er klar over, at produktion af kød i gorumet-klasse tager tid. Samtidig bidrager vil til bevarelsen af en gammel dansk husdyrrace der har været tæt ved at uddø.
For at sikre kvaliteten af kødet sørger vi for den helt rigtige sammensætning af foder og græsarealer.
Dyret aflives her på gården( efter at være tilstet af dyrelægen) uden stress og transporteres herefter til det lokale slagtehus. Til vores meget kompetente slagter, som er 2. generation slagtemester- og virkelig kender sit håndværk.
Den sortbrogede landracegris, vokser langsommere end nudagens kendte produktionsracer. Dette har den fordel, at kødet bliver mere smagsfuldt, da der sker en større indlejring af fedt i kødet"marmorering"
Vi bestræber os på at fodre dyrene restriktivt, og med en nøje sammensat foderration med bla. gamle kendte kornsorter og ad.libitum grøntfoder, med bla urter og rodfrugter. dette gør at vi kan opnå et produkt med en høj smags-intensitet uden at opbygge et stort spæklag.
Vi anbefaler altid fersk kød, da det giver den bedste kvalitet og vi slagter derfor også løbende.
Vores primær kunder er resturationer men du kan også købe som privat kunde.
Du vælger selv hvordan man ønsker kødet, om du ønsker køb af 1/1 eller 1/2 halve grise eller specielle udskæringer. ex. 1/2 gris 22,5kr. pr 1/2 kg + 200 til pertering.
Vi bestræber os på at levere den bedste service og høre rigtig gerne fra dig, omkring netop dine ønsker.
Vi er fuldt ud konkurrencedygtige på priserne.
tlf./SMS:51532027 Mail:gladegrise@outlook.dk
1/2 gris
22,5 kr. pr.1/2 kg på krogen + 200 kr. til partering efter dit ønske ialt fra 1500,00 ,-
ex. på udskæringer fra 1/2 #GLADGRIS#
Kamsteg m/ ben og svær (Ridset og klar til brug)
Koteletter
1 stk. svinemørbrad
Nakkesteg med svær el. nakkefilet
Ribbensteg
Flæsk i skiver
Slag ( kan ex. bruges til m.svær til porchetta, rullepølse el. rullesteg)
Skinkeschnitzler
Skinkekød i tern ( KAN OGSÅ BRUGES TIL HAKKET KØD)
1 stk. Skinke Mignon
1 stk. skinkeculotte
Hakket svinekød, 8-12 % fedt, ca. 6-8 kg fars.
2. svineskanker
1 kæbesnitte el. ½ hoved
Gode ben mv.
på lager igen fra uge 6
Luksus spegepølser 70,-
2 stk 130,-
1) Fransk med hvidløg
2) Luksus salami
3) Peber
på lager igen fra uge 6
Grill pølser (kan være frost) 48,-
3 pakker (udsolgt) 130.-
Bacon ( 250 -350 g) på lager igen fra 40 kr. 40,-
Rullepølse (200-800 g) på lager igen fra uge 6
fra 40 ,-
Røget og hængt inderlår
25 ,- pr. 100 g. fra 50 kr.
Røget tørret kam
( 25 ,- pr. 100 g.) fra 50 kr.
Medister
1 pakke 45 kr.
3 pakker 125 kr.
Vi levere til hele danmanrk via Xpresen for kun
89 ,-
På telefon | |
Udlevering | Efter aftale |
V Starengvej 177,
9700 Brønderslev
Tlf. 3031 8150 / Tlf. 51532027
Copyright @ All Rights Reserved